#interior

Social space at Plot 2 underneath a vaulted ceiling.

Intended as a communal hub, the Climbing Centre Cafe is accentuated with the bespoke joinery counter.

Concrete cantilevered fireplace in open plan living/social space

Living / social space at House on a Hill with brick fireplace

Attic room with exposed steel beams at Old Ashley Hill in Bristol

Handcrafted bench and reused gymnasium floor at Plot 2

House by the River‘s staircase blends glass and wood together

So close you can almost smell the coffee @tca_thearc‘s community café. Thanks to @thebeardedjoiners for making our drawings real!

dining area renovated architecture house

Our Merchant’s House project completed for Christmas! Subtle references to the house’s history guide the footprint, form and structure.

Plot 2 art and sculpture